Категорије
Uncategorized

PRIMJERI DRUŠTVENO ODGOVORNOG POSLOVANJA OČNE KLINIKE ,,SVJETLOST’’

Udruženje paraplegičara Cetinje, već duže vrijeme ima odličnu saradnju sa očnom klinikom ,,SVJETLOST“
Vođeni tom izuzretnom saradnjom predsjenik Udruženja paraplegičara Cetinje, zakazao je pregled u ovoj klinici.
Utisci od samog prijema pa do pregleda bili su na najvećem nivou, počev od ljubaznosti i profesonalnosti osoblja, pa do najsavremenije dijagnostike koju posjeduje ova klinika.
Nakon pregleda zaposleni su se zahvalili na odličnoj sardnji, i visokom kvalitetu usluga, kao i profesionalnosti. Menadžment očne klinike ,,SVJETLOST“ su istakli da je logično da svaka ozbiljnija kompanija mora pokazati društvenu odgovornost, kao i da će sa zadovoljstvom nastaviti saradnju sa Udruženjem paraplegičara Cetinje.
Uz znak izuzetne saradnje očna klinika ,,SVJETLOST“ svim zaposlenim je ponudila besplatni pregled za sve zaposlene u Udruženju paraplegičara Cetinje.
Uz veliku zahvalnost očnoj klinici ,,SVJETLOST“ Udruženje posebno ističe ovaj primjer društveno odgovornog poslovanja i ljudskog odnosa prema zaposlenim u Udruženju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/upct/public_html/wp-includes/functions.php on line 5277

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/upct/public_html/wp-includes/functions.php on line 5277