Категорије
Uncategorized

GODINU DANA SAMOSTALNOG RADA UDRUŽENJA PARAPLEGIČARA CETINJE

Udruženje paraplegičara Cetinje već godinu dana samostalno posluje kroz rad socijanog preduzetništva digitalne štampe, i to na poslovima: kopiranja, koričenja, izrade propagandnog materijala ( kalendara, pozivnica, postera, flajera, info-brošura, visit kartica..). Odnedavno smo proširili djelatnost i na sublimacionu štampu, kroz izradu sublimacionih šolja, majica, cegera..
Udruženje je za obavljanje ovih poslova zaposlilo pet lica sa invaliditetom po Ugovoru o radu, dok dvije osobe su zaposlene na poslovima pravne kancelarije kroz partnerstvo sa Loklanom samoupravom, što ukupno broji sedam lica sa invaliditetom zaposlenih po Ugovoru o radu.
Udruženje u narednom period planira otvaranje prvog sportskog kluba za osobe sa invaliditetom, takođe ćemo aktivno raditi i na afirmaciji OSI u drugim oblastima.
Udruženje je za kratko vrijeme postalo prepoznatljiv poslovni subjekt u Prijesatonici.
Udruženje kroz svoj rad uradilo je mnogo na smanjenju stope nezaposlenosti, a kroz plaćanje doprinosa, pomažemo društvenoj zajednici.
Čini nam veliko zadovoljstvo podrška naših sugrađana, koji kroz korišćenje usluga Udruženja pomažu našoj održivosti. Veoma smo zahvalni građanima Prijestonice koji su svojim odnosom pokazali da umiju da prepoznaju poslovnu ideju, ali i da podrže društveno odgovorno poslovanje.

 

 

 

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/upct/public_html/wp-includes/functions.php on line 5277

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/upct/public_html/wp-includes/functions.php on line 5277