Категорије
Uncategorized

SASTANAK SEKRETARIJATA ZA KULTURU, SPOPRT I MLADE I UDRUŽENJA PARAPLEGIČARA CETINJE

Udruženje paraplegičara Cetinje, dana 27. 07. 2017 godine u sklopu redovnih aktivnosti posjetilo Sekretarijat za kulturu sport i mlade.

U uvodnom dijelu sekretarka za kulturu, sport i mlade gospođa Ana Kavaja, upoznala je članove Udruženja o aktivnostima Sekretarijata koje sprovode, kao i budućim planovima Sekretarijata u narednom periodu. Posebno se osvrnula na aktivnosti i planove koje su usmjereni prema osobama sa invaliditetom, sa posebnim akcentom na afirmaciji mladih sa invaliditetom.

Kao konkretnu aktivnost saopštila je da će Sekretarijat narednom periodu organizovati izložbu slika talentovane slikarke Milice Lakićević.

Takođe, Sekretarijat je izrazio spremnost da podrži sve kreativne i talentovane mlade sa invaliditetom.

Predstavnici Udruženja predstavili su svoj rad i inicijative iz oblasti, zapošljavanja, pristupačnosti, samostalnog življenja za osobe sa invaliditetom. Tom prilikom su upoznali Sekretarijat o budućim planovima iz oblasti kulture i sporta. Sekretarijat je podržao ove inicijative i izrazio spremnost da pomogne u realizaciji navedenih aktivnosti u skladu sa svojim mogućnostima.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/upct/public_html/wp-includes/functions.php on line 5277

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/upct/public_html/wp-includes/functions.php on line 5277