Категорије
Uncategorized

Udruženje paraplegičara Cetinje: Dodijeljene diplome za grafičke dizajnere

Udruženje paraplegičara Cetinje je u subotu 14. 05. 2016 godine u Sport IN Cetinje, organizovalo svečanu dodjelu diploma grafičkog dizajna u okviru projekta: ,,ZNANJE PLUS ZAPOŠLJAVANJE=INTEGRACIJA’’, koji je finansijski podržan od ZZZ CG u okviru-grant šema za finasiranje projekata profesionalne rehabilitacije, aktivnih mjera zapošljavanja kao i zapošljavanja lica sa invaliditetom.

Diplome je uručio izvršni direktor  „AMC Comunications doo Podgorica OPUS“ g-din Ranko Đurašković, koji je ujedno i partner na projektu.

Na okruglom stolu govoril su predsjednik borda direktora štamparije ,,AD OBOD“-Cetinje g-din Slobodan Borozan i izvršni direktor ,,AMC Comunications OPUS 3“ g-din Ranko Đurašković.

Tom prilikom su istakli veliko zadovoljstvo što će u narednih šest mjeseci polaznici obuke započeti rad u u njihovim firmama uz svu logističku podršku u  savladavanju procesa proizvodnje.

Na okruglom stolu govorio je predstavnik ZZZ.CG. g-din Stanko Laković, koji je čestitao Projektnom timu Udruženja na uspješno realizovanim dosadašnjim aktivnostima. Posebno je naglasio odabir partnera i saradnika na projektu, s obzirom da su  kompanije te koje bi trebalo da doprinose  zapošljavanju osoba s invaliditetom. G-din Latković je predstavio zakonsku regulativu koja nudi velike benefite zapošljavanja osoba s invaliditetom.

Okruglom stolu prisustvovali su Predstavnici JU Dnevnog Centra Cetinje i NVO Aktivna zona koja je je pružila logističku podršku.

Projektni tim Udruženja čestita polaznicima uspješno završenu obuku uz veliku zahvalnost na saradnji društveno odgovornim firmama: ,,AD OBOD“-Cetinje i ,,AMC Comunications OPUS 3’’-P

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/upct/public_html/wp-includes/functions.php on line 5277

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/upct/public_html/wp-includes/functions.php on line 5277