Категорије
Uncategorized

Okrugli sto: “Pristupačnost fizičke sredine za lica sa invaliditetom“

Udruženje paraplegičara Cetinje, i Udruženje lica sa tjelesnim invaliditetom Crne Gore, organizuje OKRUGLI STO na temu “Pristupačnost fizičke sredine za lica sa invaliditetom“. Okrugli sto se organizuje u okviru projekta ,,MOJE PRAVO-PRAVO NA SLOBODNO KRETANJE’’.
Na okruglom stolu biće predstavljen: ,,Informator o (ne)prilagođenim objektima u Prijestonici“ kao i predlog odluke o izradi  ,,Akcionog plana za prilagođavanje prioritetnih objekata u javnoj upotrebi za pristup i  kretanje licasmanjenepokretljivosti i lica sa invaliditetom u Prijestonici Cetinje’’.

Na okruglom stolu će govoriti: Petar Đukanović – koordinator programa Centra za građansko obrazovanje; Nada Vuković -Program menadžer Udruženja paraplegičara Cetinja; Nataša Borović – Predsjednica Udruženja paraplegičara Crne Gore; Andrija Marićević – Predsjednik Udruženja lica sa tjelesnim invaliditetom Crne Gore; i Dejan Tmušić – Predsjednik Udruženja paraplegičara Cetinje.

Okrugli sto će se organizovati u Subotu, 01.11.2014.godine, sa početkom u 11h, u Hotelu ,,Grand“.

Realizaciju projekta finansira Evropska unija posredstvom Centra za građansko obrazovanje (CGO) i Građanskih inicijativa (GI).

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/upct/public_html/wp-includes/functions.php on line 5277

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/upct/public_html/wp-includes/functions.php on line 5277